Sjuksköterska till urologavdelning 50 C

Sista ansökningsdag 2022-10-09
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1117/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med sjuksköterskelegitimation som är intresserad av ett spännande arbete som kommer ge dig en bred kompetens i din roll som sjuksköterska.

Vår verksamhet

Urologen har en planerad verksamhet med operationer och ett akut intag via akutmottagning och urologmottagning. Infektioner och hematuri kräver ett snabbt omhändertagande är en vanlig patientgrupp som kommer akut.

Ditt uppdrag

Du kommer få kunskap om den urologiska vården och det postoperativa förloppet vid kirurgi som innefattar mindre operationer men även stor bukkirurgi. Du får lära dig hantera EDA- och PCA pumpar, intravenös behandling, dränage och olika katetrar. Patienterna är från 16 år och uppåt, män och kvinnor från vår egen region samt andra regioner.

Dina kvalifikationer

- Är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket men välkomnar även dig som är nyutexaminerad
- Vill vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Viktigt är också att ser och förstår din roll i teamet runt patienten samtidigt som tar egna initiativ för att arbeta självständigt. Du tycker det är roligt med omväxlande arbetsuppgifter, du planerar och lägger upp ditt arbete på ett strukturerat sätt men klarar av att prioritera om då det behövs. Du har god förmåga att samarbeta med personer från olika yrkeskategorier samt lyssnar och kommunicerar på ett öppet sätt.

Vi erbjuder

 

  • Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 50–100% enligt överenskommelse, med eller utan nattrotation
  • Tillsvidareanställning enbart natt med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse

Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Du kommer att få en introduktion under 5 veckor. Efter inskolning finns specialistsjuksköterska som stöd vid specifika moment eller som ett generellt stöd i arbetet. På sikt finns möjlighet att arbeta med olika ansvarsområden samt att fördjupa dina kunskaper inom urologi genom att läsa Urologisk omvårdnad (15 hp) på arbetstid.

Vi tycker det är viktigt att anpassa en tjänst hos oss så att det ska passa dig så bra som möjligt. 

Kontakta gärna oss om du intresserad av att hospitera hos oss för att se vår verksamhet eller för andra frågor.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf avdelningschef, Lena Lidforss 018-6174611
Biträdande avdelningschef Linn Ingwall 018-6171810

Facklig kontaktperson Jeanette From nås via växeln på telefonnummer:  018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.