Specialistsjuksköterska till affektiv mottagning 2

Sista ansökningsdag 2022-10-31
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1121/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Affektiv mottagning 2 bedriver verksamhet för personer över 25 år. Mottagningen har ett särskilt uppdrag vad gäller specialistpsykiatrisk utredning, diagnostik och behandling för patienter med svår affektiv och/eller svår ångestsjukdom eller personlighetssyndrom. Mottagningen utreder och behandlar också till viss del neuropsykiatriska tillstånd, hos de patienter som redan har sin kontakt på den affektiva mottagningen.  

Vi är en välfungerande mottagning och hos oss arbetar specialistläkare, specialistsjuksköterskor, psykologer, kuratorer, skötare, receptionist och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team och vår målsättning är att ha tydliga och konkreta behandlingsriktlinjer samt goda flöden för de olika patientgrupperna. Vi finns i moderna lokaler där heldygnsvård, öppenvård och akutvård för psykiatri är samlade under ett och samma tak.

På mottagningen fokuserar vi även på utvecklingsarbete vilket innebär att vi lägger stor vikt vid delaktighet av utvecklingsinriktat arbete, det finns möjlighet till fördjupning och specialisering. Handledning och träffar med kollegor är några av våra instrument för kvalitetssäkring.

Ditt uppdrag

Arbetet på mottagningen är självständigt och som sjuksköterska arbetar man med bedömningar, behandlingar, suicidprevention, psykoedukation, krishantering, läkemedelsinsättning, läkemedelsuppföljningar samt samordning kring våra patienter. I arbetet ingår även telefonrådgivning, recepthantering och kontakt med patienter via 1177.se. Även medicintekniska arbetsuppgifter såsom EKG, blodtryck, puls samt drogscreeningar kan förekomma.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska med inriktning psykiatri, alternativt grundutbildad sjuksköterska med erfarenhet och intresse för psykiatri. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% dagtid måndag – fredag. Inför anställning kommer kontroll att göras i misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Tony Bengtsson, telefonnummer 070–661 52 91
Specialistsjuksköterska Katarina Dimander 018–611 89 29
Facklig kontaktperson vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.