Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2022-10-05
Arbetsplats Närvårdsavdelningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH393/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara spindeln i nätet på vår nya avdelning?

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som medicinsk sekreterare hos oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala, och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt Närvårdsteam eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka.

Vi har 15 vårdplatser i nuläget men kommer i januari 2023 utöka antalet vårdplatser.

Ditt uppdrag

Hos oss har du alla de varierande arbetsuppgifter som ingår i rollen som medicinsk sekreterare på en vårdavdelning. Det innebär att en del av tiden är planerad för journalskrivning och övrig tid som avdelningssekreterare där du är vårt ansikte utåt samt ansvarar för uppgifter som t ex att boka transporter, samordna kring remisspatienter, ansvar för HSA-katalog, fakturahantering, IT-stöd etc. Önskvärt är att du har intresse av att delvis arbeta som chefsstöd med administrativa uppgifter.

Att arbeta inom Nära Vård och Hälsa som medicinsk sekreterare innebär även att du ingår i en samordning, där ett samarbete mellan verksamheterna finns gällande diktatutskrifter.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av slutenvård, IT-stöd, HSA-katalog. Chefsstöd ses som meriterande. För att trivas i jobbet krävs att du tycker om att möta människor och ge god service. Du har ett gott bemötande och bidrar även till ett gott samarbete på vårdavdelningen.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på 80-100%

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Verksamhetschef Monica Rogberg på telefonnummer 018- 611 62 66 eller via mail monica.rogberg@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 5 oktober.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa