Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2022-10-02
Arbetsplats Folktandvården Seminariet
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV95/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Till vår fina klinik Seminariet i Uppsala söker vi dig, en positiv, samarbetsvillig och kvalitetsmedveten tandhygienist som vill arbeta med Uppsalas trevligaste patienter och arbetskamrater!

Vår klinik

På Seminariet arbetar 35 personer och nu söker vi ytterligare en tandhygienist som drivs av att arbeta med hög kvalitet, ett bra bemötande och har god samarbetsförmåga. Kliniken ligger i ett attraktivt område och vi har gott om patienter, både barn och vuxna. Avståndet till Uppsala Resecentrum är knappt 2 km och det finns mycket goda pendlingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Hos oss kommer du att få arbeta med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov.

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandhygienistutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet som tandhygienist eller arbetslivserfarenhet inom tandvård, vård och omsorg eller från serviceyrken.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du nyutexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram.

Vi erbjuder

Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig.
Vi arbetar med den senaste tekniken och har förutom panoramaröntgen både dentalscanner och mikroskop.
Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt, vår strävan är att alla våra medarbetare skall arbeta på toppen av sin kompetens. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning


Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Christina Eklund Larsson, 018-617 48 66
Arbetsledare Ulrika Pettersson, 018-611 86 69
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, cv samt kopia på yrkeslegitimation. Sista dag för ansökan är den 2/10 2022.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län