Specialistläkarvikariat / Underläkarvikariat till sektionen för kärlkirurgi

Sista ansökningsdag 2022-10-10
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1150/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den kärlkirurgiska sektionen på Akademiska sjukhuset är organiserad inom verksamhetsområde (VO) kirurgi, och har ett såväl regionalt som nationellt- och internationellt ansvar för högspecialiserad kärlkirurgi. Kärlkirurgen på Akademiska sjukhuset är en dynamisk och forskningsintensiv enhet med nära samarbete med Uppsala universitet.

Vi söker nu en vikarierande specialistläkare eller underläkare.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare, med genomförd specialisttjänstgöring inom kärlkirurgi eller kirurgi, alternativt erfarenhet av arbete inom kirurgiska specialiteter utan avslutad specialisttjänstgöring, samt intresse för forskning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi erbjuder åtta månaders vikariatstjänstgöring med tillträde 2023-01-01, eller enligt ök. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Kevin Mani, 0706-90 54 63, kevin.mani@surgsci.uu.se
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.
För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.
Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.