Fysioterapeut inom reumatologisk öppenvård

Sista ansökningsdag 2022-10-17
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1151/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

VO rehabilitering och smärtcentrum består av tre sektioner: hälsoprofessioner, smärtcentrum och rehabiliteringsmedicin. Samtliga sektioner kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, som ny erbjuds du handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi är experter på rehabilitering men strävar alltid efter att bli ännu bättre. 

Nu söker vi en ny kollega inom medicinsk och onkologisk rehabilitering som är en del av sektionen för hälsoprofessioner i vårt verksamhetsområde. Inom medicinsk och onkologisk rehabilitering arbetar flera fysioterapeuter, vilket innebär nära kollegialt utbyte och stöd. Din kliniska placering kommer att vara inom reumatologisk öppenvård 

Som fysioterapeut på reumatologen arbetar du tvärprofessionellt med andra fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietist, sjuksköterska och läkare. Du träffar huvudsakligen patienter inom vår öppenvårdsverksamhet, framförallt inom våra olika team, men det kan också förekomma arbeta inom slutenvården  

Ditt uppdrag

Du arbetar med bedömning och behandling av patienter med reumatiska sjukdomar, både individuellt och i grupp. Du ingår i en arbetsgrupp med flera fysioterapeutkollegor där ni tillsammans arbetar aktivt med utvecklingsarbete inom reumatologi. Arbetet innebär även nära samarbete i team med sjuksköterska och arbetsterapeut kring patienten. Studenthandledning ingår i tjänsten.  

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse eller kunskap inom reumatolog och öppenvårdsverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom reumatologi och beteendemedicin, likaså erfarenhet av gruppverksamhet och teamarbete.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbets-och organisationsförmåga, förmåga att prioritera och arbeta självständigt samt förmåga att kommunicera och motivera. Du har god självkännedom, och tycker om att arbeta i team. I ditt arbete är du lösningsfokuserad och har nära till reflektion. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 100 % med tillträde 2022-11-14 eller enligt överenskommelse till och med 2023-12-31.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Andrea Lundkvist 018- 617 37 33 Facklig företrädare nås via växeln, 018-611 00 0

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.