IT-samordnare

Sista ansökningsdag 2022-10-02
Arbetsplats IT-Centrum, Användarstöd 2
Förvaltning Resurscentrum Region Uppsala
Referensnummer LRC38/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

IT-stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Support.

Ditt uppdrag

I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till regionens medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår är:

  • Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
  • Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
  • Administration av användare i regionens olika system.
  • Support av digitala möten och fysiska möten.

Tjänsten är placerad i Uppsala innefattar bla support mot våra vårdcentraler, privat som offentligt drivna. Vi har hela länet som arbetsplats. Du kommer att vara en del av IT-centrums organisation och kan komma att delta i våra övergripande projekt kring utveckling även på andra förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer

Du har god kommunikativ förmåga och är en god pedagog. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory) är en fördel. Körkort klass B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tidsbegränsad heltidstjänst på 6 månader med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Conny Sköld 018-611 76 19
Facklig kontaktperson nås via Region Uppsalas växel, 018- 611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Resurscentrum Region Uppsala

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 350 medarbetare och verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.