Arbetsterapeut inom reumatologisk öppenvård

Sista ansökningsdag 2022-10-19
Arbetsplats Verksamhetsområde Rehabilitering och smärtcentrum, medicinsk och onkologisk rehabilitering
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1159/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

VO Rehabilitering och Smärtcentrum består av tre sektioner: Hälsoprofessioner, Smärtcentrum och Rehabiliteringsmedicin. Samtliga sektioner kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, som ny erbjuds du handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi är experter på rehabilitering men strävar alltid efter att bli ännu bättre.

Nu söker vi en ny kollega då vår arbetsterapeutkollega går i pension. Du kommer att vara anställd i medicinsk och onkologisk rehabilitering som är en del av sektionen för hälsoprofessioner i vårt verksamhetsområde. Hos oss arbetar flera arbetsterapeuter, vilket innebär nära kollegialt utbyte och stöd. Din kliniska placering kommer att vara inom reumatologisk öppenvård.

Som arbetsterapeut på reumatologen arbetar du tvärprofessionellt med fysioterapeut, dietist, sjuksköterska och läkare. Du träffar huvudsakligen patienter inom vår öppenvårdsverksamhet, framförallt inom våra olika team, men det kan också förekomma arbeta inom slutenvården.

Ditt uppdrag

Du arbetar med bedömning och behandling av patienter med reumatiska sjukdomar, både individuellt och i grupp. Du ingår i en arbetsgrupp med ytterligare en arbetsterapeut, där ni tillsammans arbetar aktivt med utvecklingsarbete inom reumatologi och arbetsterapi. Arbetet innebär även nära samarbete i team med sjuksköterska och fysioterapeut kring patienten. Studenthandledning ingår i tjänsten.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse eller kunskap inom reumatologi och/eller öppenvårdsverksamhet. Även du som är ny i din roll är välkommen att söka, då vi anpassar introduktion utifrån dina behov. Det är meriterande om du har erfarenhet inom reumatologi, likaså erfarenhet inom området händer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbets-och organisationsförmåga, förmåga att prioritera och arbeta självständigt samt förmåga att kommunicera och motivera. Du har god självkännedom, och tycker om att arbeta i team. I ditt arbete är du lösningsfokuserad och har nära till reflektion.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2022-11-14 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Andrea Lundkvist 018- 617 37 33
Facklig företrädare nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.