Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2022-10-16
Arbetsplats Folktandvården S:t Per
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV96/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi vill skapa förutsättningar för att du ska ha det bra, så att du kan känna dig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Med ett av Sveriges bästa kollektivavtal får du förmåner som gör att du kan känna dig tryggare ekonomiskt genom hela livet.

Vår verksamhet

Folktandvården S:t Per ligger i centrala Uppsala precis intill gågatan. Många patienter vill komma till oss och vi behöver vara fler tandhygienister. Kliniken har 12 behandlingsrum som alla är modernt inredda. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och har många patienter med frisktandvårdsavtal samt arbetar även med extern verksamhet gentemot skolor och förskolebarn.

Ditt uppdrag

Vi värdesätter både dig som har kortare erfarenhet av att arbeta som tandhygienist och dig som har flera års erfarenhet inom allmäntandvården. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och vår strävan är att alla våra medarbetare skall arbeta på toppen av sin kompetens.

Dina kvalifikationer

För att söka denna tjänst ska du ha genomfört tandhygienistutbildning samt fått legitimation från Socialstyrelsen. Vi värdesätter att du är initiativrik och har god förmåga att kommunicera med både medarbetare och patienter. Vi söker dig med följande personliga egenskaper:

Din kompetens

 

  • Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
  • Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
  • Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
  • Pedagogisk insikt - Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren, baserat på dennes förutsättningar att ta till sig kunskap.
  • Helhetssyn - Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa.

 

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat:

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Lena Wagenius 018-611 63 22
Arbetsledare Jessica Norrström 018-611 63 24
För TT Isabel Brundin 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 16 oktober 2022.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
 
Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län