Sjuksköterska till lasarettsansluten hemsjukvård- LAH

Sista ansökningsdag 2022-10-30
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE100/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Kom och bli en del av vårt härliga team!

Vår verksamhet

Den lasarettsanslutna hemsjukvården (LAH) bedriver specialiserad hemsjukvård inom områdena palliativ och medicinsk vård. Vi finns både i patientens hem och på vår vårdavdelning och verksamheten bedrivs dygnet runt. Vårt uppdrag är att vårda våra patienter i hemmet men vid behov även på sjukhuset och då på vår egen avdelning. Vi arbetar för en hel vårdkedja för att skapa trygghet åt våra anslutna patienter. Vi är ca. 35 medarbetare och har ett väldigt fint klimat i arbetsgruppen.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. LAH tillämpar ett integrerat arbetssätt vilket medför att du både arbetar på vårdavdelningen och i patientens hem. Du kommer arbeta självständigt, och i hemsjukvården fritt och rörligt vilket gör arbetet omväxlande! Du kommer att göra observationer och bedömningar av patientens hälsotillstånd, samt stödja patienten med egenvårdsåtgärder, allt i nära samarbete med kollegor samt tillgång till läkare. Hos oss breddar du din kompetens med att få både slutenvård och specialiserad hemsjukvård i samma anställning!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet men det är inte ett krav, intresse för verksamhetens helhet är det viktiga. Erfarenhet av hemsjukvård är meriterande. Körkort är ett krav.

Din kompetens

Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tillsvidare, heltid (eller deltid om man själv önskar), tillträde efter överenskommelse. Hos oss arbetar du dag, kväll och helg. Då verksamheten har flera inriktningar har vi lagt stor vikt vid väl genomtänkta, långa introduktioner som anpassas efter dina behov så man ska känna sig trygg inför de olika delarna i verksamheten.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Jessica Pato Ramirez, 0171- 41 80 75
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via växel, 0171- 41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.