Barnmorska till AGO, obstetrikens akutverksamhet

Sista ansökningsdag 2022-10-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1163/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom obstetriken, fortsätter vi det arbete vi stakat ut vägen för och ser framåt mot en positiv, spännande och omfattande förändring i våra verksamheter! För att nå våra mål behöver vi bli fler barnmorskor som, precis som vi, vill bidra till en positiv upplevelse för de gravida och födande kvinnorna och vill vara med och stötta kvinnan hela vägen genom den antenatala vården, födandet och därefter på BB och via den BB-vård i hemmet vi erbjuder genom BB på Väg.

En del i att nå detta mål är att flytta ut de polikliniska besöken till vår obstetriska och gynekologiska akutmottagning, AGO. De polikliniska patienter som tidigare omhändertagits på förlossningen på kvällar och helger skall nu tas emot på AGO.

Till den aktuella tjänsten söker vi en barnmorska som vill tjänstgöra inom akutverksamheten. Om önskemål finns kan arbete inom någon del av slutenvården också erbjudas. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50% inom den obstetriska delen av vår Obstetriska och gynekologiska akutmottagning, AGO. Önskar du en högre tjänstgöringsgrad kan det diskuteras.

Vår obstetriska sektion omfattar antenatalvård, specialistmödravård, fosterdiagnostisk mottagning, auroramottagning, förlossning, obstetrisk akutmottagning, induktionsmottagning och BB med medicinsk eftervård och BB på Väg med återbesöksmottagning och amningsmottagning.

Arbetsbeskrivning

Arbete som barnmorska med obstetriska patienter på vår obstetriska och gynekologiska akutavdelning, AGO.

Dina kvalifikationer

Legitimerad barnmorska med minst tre års erfarenhet av arbete inom förlossning och eftervård.

Din kompetens

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera ditt arbete effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Du har en inlyssnande förmåga och skapar trygghet och förtroende i dina möten. Du är bekväm med att hantera akuta situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För oss är din personlighet lika viktig som din erfarenhet.

Vi erbjuder

Tjänsten är på 50% (eller mer, utifrån överenskommelse). Provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas. Arbetstiden är förlagd på kvällar samt var tredje helg.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef förlossningen Åsa Edström 072-2024516, 018-6172727
Avdelningschef BB Anna Ekenberg Abreu 070-6114920, 018-6112888
Avdelningschef Obstetriska specialistmottagningarna Katarina Volgsten 072–1414984, 018-617 02 45
Fackliga representanter Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00
Fackliga företrädare för Barnmorskeförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdatum är 221030. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.