Sjuksköterska till hjärtmottagningen och arytmienheten

Sista ansökningsdag 2022-10-12
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1164/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Till hjärtmottagningen kommer hjärtsektionens patienter för öppenvårdsbesök hos läkare eller sjuksköterska. Som mottagningssköterska kommer du att arbeta med bland annat telefonrådgivning, patientinformation, ärendehantering i 1177 samt bokning av vissa planerade behandlingar. Som sjuksköterska är du spindeln i nätet rörande patienters frågor och önskemål. Du kan också ibland hoppa in på mottagningens EKG och provtagning.

arytmienheten behandlas och opereras patienter med olika typer av rytmrubbningar i hjärtat. Enheten består av 2 stycken behandlings/operationsrum och tar varje år emot ca 1100 patienter. Ablation av förmaksflimmer och implantation av pacemaker är exempel på ingrepp hos oss och arbetsuppgifterna består bland annat av att övervaka patienten eller assistera läkaren under dessa ingrepp.

Inom hjärtsektionen har vi ett gott samarbete och vi tycker att det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet. Ett aktivt medarbetarskap och möjlighet att utvecklas med exempelvis egna ansvarsområden är en självklarhet hos oss. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av sjukhusvård. Tidigare erfarenhet av arbete inom hjärtsjukvård ses som meriterande.

Din kompetens

Som person är du flexibel och bra på att samarbeta. Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med ett varierande arbetstempo. Du är engagerad med stort patientfokus och arbetar lösningsorienterat. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en heltidstjänst med tillsvidareanställning där 50% av arbetstiden är förlagd på hjärtmottagningen och 50% på arytmienheten. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef arytmienheten: Maria Östlund 018-611 66 03
Avdelningschef hjärtmottagningen: Josefin Spengler 018-612 23 91
Facklig kontakt via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Är du intresserad av kardiologi och vill lära dig mer om arytmier?
Då är du välkommen att söka denna tjänst där du får kombinera mottagningsarbete med högspecialiserad arytmibehandling. Vi tillhör verksamhetsområde Hjärt-lungsjukdomar och klinisk fysiologi.