Drifttekniker inriktning ventilation

Sista ansökningsdag 2022-10-23
Arbetsplats Teknikavdelningen
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU32/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!

Vår verksamhet

Driftenheten inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av vvs och ventilationsanläggningar. Inom Driftenheten arbetar ca 80 tekniker och vi söker nu dig som vill arbeta med drift och skötsel med fokus på våra tekniska system. Organisatoriskt kommer du ingå i Driftenhetens länet-grupp där vi är ca 15 medarbetare. Arbetet innebär att man har servicebil och åker runt på alla anläggningar på länet.

I länet-gruppen har man en grundinriktning som i detta fall är ventilation men man kommer att arbeta med all teknik i fastigheterna, tex el, värme, vatten, återvinning, kyla, avlopp, renvatten, medicingassystem, styr mm. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel av våra tekniska anläggningar men även i viss mån felavhjälpande underhåll av våra befintliga anläggningar inom regionen. Du kommer att närvara vid övertagning av nyinstallerade system och dokumentera förändringar och genomförd tillsyn i våra anläggningar. Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya system. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården. Efter en introduktionsperiod kan du komma att ingå i beredskapsgruppen. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot ventilation på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt har ett genuint intresse av arbetsområdet.
Du har ett par års arbetslivserfarenhet i en liknande roll.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker.
B-körkort är ett krav. 
Du är en noggrann social person som gillar att samarbeta och hjälpa till.
Du tycker att det är roligt att lära nytt och utvecklas.
Du är handlingskraftig och tvekar inte att ta tag i arbetsuppgifter när det behövs. 

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på sofie.skaranger@jobbet.se
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas telefonväxel 018-611 00 00.

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? 
Se filmen om oss här!

Vill du jobba med oss?

Sista ansökningsdag för denna tjänst är 23e oktober men vi gör urval och telefonintervjuer löpande under perioden så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Krav

 

  • Gymnasieutbildning med inriktning mot ventilation eller motsvarande utbildning/erfarenhet
  • Minst ett par års arbetslivserfarenhet i liknande roll 
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. . De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?