Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag 2022-10-16
Arbetsplats Primärvårdens arbetsterapi
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH379/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du utbildad arbetsterapeut? Då är du varmt välkommen att söka till Primärvårdens arbetsterapi!

Då en av våra arbetsterapeuter ska vara tjänstledig söker vi nu en ny kollega till arbetsterapin. Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid under period 1 dec 2022- 31 aug 2023 eller enligt överenskommelse. Eventuell chans till förlängning. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag/ din kompetens

Som arbetsterapeut i verksamheten ger du patienter med besvär från hand och arm instruktioner om träning och rehabilitering. Detta sker individuellt eller i grupp. Du provar även ut ortoser och ger behandling för att minska besvär samt ger ergonomiska råd för att underlätta vardagssysslorna. Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med tidigare erfarenhet från vårt kunskapsområde och som vill vara med och utveckla verksamheten.

Vår verksamhet

Arbetsterapin på Samariterhemmets vårdcentral är hela primärvårdens arbetsterapi. Här erbjuder arbetsterapeuterna träning och rehabilitering för besvär från hand och arm orsakad av skada, sjukdom eller överbelastning. Vi är belägna högst upp i Samariterhemmets vårdcentrum och delar delvis lokaler med vårdcentralen även om vårt uppdrag är att hjälpa patienter.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att Pierre Nyvelius pierre.nyvelius@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.