Dietist

Sista ansökningsdag 2022-10-24
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH400/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen att bli en del av vårt team på Gränbystadens vårdcentral!

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som dietist hos oss och vara en del i vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid, 50-70%, tillträde enligt överenskommelse. 

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som dietist hos oss riktar du dig till alla medborgare i alla åldrar. Arbetsuppgifterna består av kostbehandling och rådgivning till patienter enskilt och i grupp samt viss personalutbildning. Du ingår i våra olika tvärprofessionella team på vårdcentralen och du kommer att ha ett nära samarbete med andra dietister i ett nätverk.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår vårdcentral. Vi är 45 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i primärvård. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs och har erfarenhet av att arbeta i team men även att du har förmåga till självständigt arbete. Det är viktigt att du har en god förmåga och vilja att utveckla verksamheten och samarbetet, såväl inom vårdcentralen som med respektive vårdgrannar.

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och kan lätt skapa kontakt med både patienter, anhöriga och kollegor. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Kristian Adolfsson, tel: 018-6174969 eller via mejl: kristian.adolfsson@regionuppsala.se. Alternativt verksamhetschef Eva Widén, tel: 018-6170431 eller via mejl: eva.widen@regionuppsala.se. 

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast den 24 oktober 2022.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa