ST tandläkare i Bettfysiologi

Sista ansökningsdag 2022-12-14
Arbetsplats Folktandvården Specialistkliniken Kaniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV103/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Region Uppsala har en lång tradition och erfarenhet av specialistutbildning för tandläkare. För närvarande bedrivs specialistutbildning av 11 tandläkare i regionen under ett tak med en gemensam studierektor. Folktandvården i Uppsala söker en ST- tandläkare i Bettfysiologi. Utbildningen kommer att genomföras på enheten för Bettfysiologi, Specialisttandvården Kaniken i Uppsala. Klinisk handledning får Du av flera specialister med lång erfarenhet inom ämnesområdet.
Den slutliga utformningen av specialistutbildningen kommer att ske i samråd med sökande, huvudansvarig handledare och verksamhetschef.

Under tjänstgöringen på enheten för Bettfysiologi kommer du att arbeta med:
-Diagnostik, terapiplanering och behandling av remitterade patienter.
-Konsultationsverksamhet.
-Samarbete över odontologiska ämnesgränser och även med sjukvården.
-Vetenskaplig fördjupning.
-Utbildning/undervisning.

Detta innebär att du förutom intresse för ämnesområdet och det kliniska arbetet även bör ha ett pedagogiskt intresse och ett allmänt intresse av att söka nya kunskaper och av att förmedla kunskap till allmäntandvården och andra delar av hälso- och sjukvården.

Behörig sökande ska vara legitimerad tandläkare och vi vill att du har fullgjort minst 2 år i allmäntandvården. Tidigare tjänstgöring inom ämnesområdet, sidoutbildningskurser, diplomkurser, vetenskaplig och pedagogisk erfarenhet är meriterande. Personliga egenskaper vägs också in vid bedömning.

Vi räknar med att du efter fullgjord utbildning kommer att arbeta som specialist inom specialisttandvården i Uppsala län. Tillträde enligt överenskommelse men utbildningsstart planeras att ske snarast möjligt.

Upplysningar
Verksamhetschef Claes Svensson, 018-617 01 28
Ämnesföreträdare Ötdl Erik Lindfors, 018-611 63 80
HR-konsult Emma Hall, 018 -617 38 30
För TT Isabel Brundin, 0705-08 13 10

Välkommen att söka senast den 14/12 2022 via länken nedan.

Vill du jobba med oss?


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län