Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2023-01-03
Arbetsplats Årsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH475/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Årsta vårdcentral! 

Årsta vårdcentral är en stabil och välbemannad vårdcentral där vi sätter patientkontinuitet och kvalitet i fokus. Vi är en vårdcentral med god arbetsmiljö som visade sig i bra resultat i vår medarbetarundersökning. 

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning till dig som är färdig allmänspecialist. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök respektive bokad lätt akut  Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare samt viss jour/beredskap.

Det finns möjlighet till uppdrag på BVC, MVC, Äldreboende, Diabetes, Astma/KOL och hjärtsvikt.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral finns i det expansiva området strax utanför Uppsala centrum. Vi har drygt 15 500 listade patienter och är drygt 70 medarbetare, vilket gör oss till länets tredje största Vårdcentral  Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi arbetar i team vilket gör arbetet både utvecklande och inspirerande. Vårdcentralens läkargrupp består i dagsläget av 11 specialistläkare samt 5 ST-läkare. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Katarina Dahlgren på tel 018-611 86 59. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 3 januari. Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och övriga intyg som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Vi intervjuar löpande och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa