Undersköterska akutmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-01-27
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1337/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På akutmottagningen möter vi människor i livsavgörande ögonblick. I vårt dagliga arbete ligger fokus på att bedöma och vårda patienter som söker akut hjälp. De vanligaste patientgrupperna på akutmottagningen söker för medicinska-, kirurgiska- eller ortopediska problem. Här kommer du att arbeta i vårdteam tillsammans med sjuksköterskor och läkare. Vårdteamen bedömer och behandlar patienter i alla åldrar med ett brett spektrum av sjukdomar och tillstånd. Arbetet på en akutmottagning är oförutsägbart, lugna perioder kan plötsligt vända och arbetet blir intensivt.

Är du intresserad av en karriär inom ett brett område, där du personligen kommer att utvecklas i din roll som undersköterska, då ska du arbeta på akutmottagningen.

Ditt uppdrag

Som undersköterska kommer du att ansvara för omvårdnaden och tillsammans med sjuksköterskan och läkaren bedöma patienter. Du kommer att utföra vårdtekniska moment som katetersättning, provtagningar och assistera läkaren vid mindre ingrepp och undersökningar. Du kommer att ges möjlighet att bredda och växa i din kompetens som undersköterska. Du kommer att få ta del av en fyra veckor lång introduktion där teori varvas med patientnära arbete. Under inskolningen kommer du även att ha introduktionspass med en av våra utbildningsundersköterskor. Våra utbildningssjuksköterskor och utbildningsundersköterskor ser till att du får kontinuerlig fortbildning och utbildning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat som undersköterska minst 1 år, gärna med tidigare erfarenhet av akutsjukvård.

Vi erbjuder

Som undersköterska på akutmottagningen arbetar du rotation enligt poängmodell med arbetstidsförkortning.  Vi kan erbjuda både tidsbegränsade och tillsvidareanställningar. Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Viktor Ekström 018-611 92 75
Biträdande avdelningschef Elin Palmqvist 018-611 31 38
Facklig kontaktperson Kommunal Lotta Carlsson, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.