Distriktsläkare/legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2022-12-11
Arbetsplats Gottsunda vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH483/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Gottsunda vårdcentral!

Vi söker läkare som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid som distriktsläkare, alternativt visstidsanställning som legitimerad läkare. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna distriktsläkardagar där Primärvårdens alla läkare får fortbildning. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Vi har ett strukturerat arbetssätt och har en mycket god stämning på vår vårdcentral. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom stor möjlighet till handledning av studenter och AT-, BT- och ST-läkare. Det finns även möjlighet till uppdrag på de tilläggsåtaganden som hör till vårdcentralen. 

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin, alternativt legitimerad läkare, med svensk legitimation. Du ska ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Förutom att du är en god kommunikatör och behärskar svenska språket är det en fördel om du har ytterligare språklig bakgrund. Din vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen kommer du att få nytta av hos oss.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt och van att ta egna initiativ och eget ansvar. 

Vår verksamhet

Gottsunda vårdcentral finns i fina nybyggda lokaler i Gottsunda centrum, i sydvästra delen av Uppsala. Vi har cirka 14 000 listade patienter och ungefär 70 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade, inkluderat SÄBO, BVC, MVC och Ungdomsmottagning. Det som utmärker oss är ett gott arbetsklimat som bygger på mångfald och att vi brinner lite extra för de utsatta i samhället. Många av våra patienter kommer från andra länder och andra kulturer, vilket vi tycker gör arbetet hos oss extra omväxlande och intressant. 

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Patricia Lundén, telefon 018-611 78 06 eller medicinskt rådgivande läkare Staffan Anderberg 0723-93 53 70.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på legitimation, och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 27:e november. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.