Tandläkare

Sista ansökningsdag 2022-12-09
Arbetsplats Folktandvården Östervåla
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV120/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården Östervåla är en liten trivsam klinik belägen i Heby kommun med goda bussförbindelser till och från Uppsala. Vi är 12 anställda varav tre tandläkare och två tandhygienister och söker nu ytterligare en tandläkare. Vi använder oss av T4 journalsystem och digital röntgen på vår klinik och har ett samarbetar i nätverk tillsammans med fem andra kliniker. Hos oss hittar du hög kompetens och lång erfarenhet, och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team!

Är du den vi söker?

Vi söker nu en tandläkare som vill utvecklas och har förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska vara initiativrik och arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet och bra bemötande. Det är en fördel om du har några års erfarenhet men vi välkomnar även sökande som är nyexaminerade. Är du nyutexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram. Vi välkomnar även sökande med beslut om praktisk tjänstgöring.

Det är meriterande om du är nischad i ett ämne eller har som mål att nischa dig inom någon gren av odontologi. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Din kompetens

Vi ser gärna att du som söker har följande personliga egenskaper: 

Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Mål- och resultatorienterad - Du är mål- och resultatorienterad i arbetssätt och prioriteringar.
Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. För den här tjänsten utgår även ett ortstillägg med 5000 kr i månaden vid heltid. Annan nivå gäller för nyutexaminerade tandläkare. Inget ortstillägg utgår vid praktisk tjänstgöring

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat:

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning


Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid funderingar är du välkommen att kontakta: 

Verksamhetschef Daniel Halpern 070-446 98 42, 018-611 09 80
Arbetsledare Maria Fabrelius 018-617 24 18
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan senast den 9 december. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län