Psykolog

Sista ansökningsdag 2022-11-30
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH492/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Möjlighet att bli en del av psykosociala teamet på Gränbystadens vårdcentral

Vi söker nu dig som är psykolog och intresserad av att komma till vårt team som arbetar med psykisk hälsa på vårdcentralen. Vi erbjuder just nu ett vikariat på 80-100% under perioden 2023-03-01 till 2024-01-31. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Arbetsområdet är psykisk ohälsa som inte kräver psykiatrins resurser. Du arbetar självständigt med vuxna personer från 18 år och uppåt. Du arbetar och samverkar tvärprofessionellt med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen där du har ett nära samarbete med kurator och rehabkoordinator på vårdcentralen. Arbetet innebär framförallt psykologisk rådgivning, bedömning och behandling, individuellt och i grupp. Handledning och fortbildningsuppdrag av annan personal kan förekomma.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet från arbetet i primärvård och kompetens inom KBT och/eller PDT. Vi vill att du har erfarenhet av diagnostik och att du arbetar utifrån evidensbaserade metoder.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vilket för oss betyder att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår nya vårdcentral. Vi är 46 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial.  

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Gruppchef Kristian Laurell kristian.adolfsson@regionuppsala.se, 072-200 60 15 eller verksamhetschef Eva Widén eva.widen@regionuppsala.se eller 072-141 32 49.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Till din ansökan bifogar du legitimation och andra relevanta bilagor. Intervjuer sker löpande. Vi vill ha din ansökan senast den 30 november.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa