Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2022-12-09
Arbetsplats Folktandvården Östervåla
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV121/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Folktandvården Östervåla är en liten trivsam klinik belägen i Heby kommun med goda bussförbindelser till och från Uppsala. Vi är 12 anställda varav tre tandläkare och två tandhygienister och söker nu ytterligare en tandhygienist. Vi använder oss av T4 journalsystem och digital röntgen på vår klinik och har ett samarbetar i nätverk tillsammans med fem andra kliniker. Hos oss hittar du hög kompetens och lång erfarenhet, och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team!

Är du den vi söker?

Vi söker dig, en legitimerad tandhygienist som kan arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet och ett bra bemötande. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Vi arbetar i team och du arbetar med egna patientbehandlingar i nära samarbete med tandläkare och tandsköterskor.

Du ska vara initiativrik och med god förmåga att kommunicera med både medarbetare och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmågan att motivera patienten till en bra munhälsa. Har du erfarenhet av T4 och Voxit (röststyrd journalhantering) är det meriterande. 

Är du nyutexaminerad får du en handledare och deltar i vårt adeptprogram. 

Din kompetens

Vi ser gärna att du har dessa personliga egenskaper:

Personlig mognad - Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Pedagogisk insikt - Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren, baserat på dennes förutsättningar att ta till sig kunskap.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. För den här tjänsten utgår även ett ortstillägg med 5000 kr i månaden vid heltid. Annan nivå gäller för nyutexaminerade tandhygienister. 

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat:

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid funderingar är du välkommen att kontakta: 

Verksamhetschef Daniel Halpern 070-446 98 42, 018-611 09 80
Arbetsledare Maria Fabrelius 018-617 24 18
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan senast den 9 december. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län