Akutmottagningen för vuxenpsykiatri söker sjuksköterskor

Sista ansökningsdag 2022-11-29
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1052/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Sektion akut- och konsultpsykiatri består av akutmottagningen för vuxenpsykiatri som har jourverksamhet dygnet runt, en psykiatrisk akutvårdsavdelning (PAVA) med 12 vårdplatser samt ett mobilt team. Till akutmottagningen kommer patienter dygnet runt via egenanmälan/besök men också med polis, ambulans, kriminalvård samt från andra sjukvårdsinstanser. 
Hos oss är arbetet omväxlande med ett mycket brett spektrum av patientkategorier och psykiatriska diagnoser, vilket innebär ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. Under dygnets alla timmar arbetar vi tillsammans i team som innefattar läkare, sjuksköterska, skötare och kurator.  

Dina kvalifikationer

Vi söker sjuksköterskor som vill ha variation i sin arbetsdag och vill växla mellan att arbeta på en akutmottagning och en akutvårdsavdelning.
Låter det intressant? Du som kanske tvekar att söka tjänsten för att det är en psykiatrisk akutmottagning och avdelning, kontakta då Nahid eller Kina och boka ett besök. Vi träffar dig gärna och berättar mer om vår verksamhet och om sjuksköterskans viktiga arbete inom psykiatrin och i synnerhet på akutmottagningen för vuxenpsykiatri.  

Arbetstid / schema 

På akutmottagningen och PAVA ingår vi i akademiska sjukhusets poängmodell vilket innebär en lägre veckoarbetstid utifrån de pass du arbetar. Vi har individschema där du önskar ditt eget schema. Väljer du att rotera treskift så ingår du i extra förstärkta rotationstillägget på 4000 kronor per månad.  

Vi erbjuder

Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och med dina arbetsuppgifter. Därför ser vi att ditt första halvår är en individanpassad introduktion med successivt ökat ansvar och stegvis kompetensutveckling. Beroende på hur erfaren du är bygger vi tillsammans upp din introduktion för bästa resultat.

Är du nyutexaminerad erbjuds du också att gå ett kliniskt utvecklingsår, KUÅ, på ca 20% av din arbetstid.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. Anställning kan ske innan ansökningstidens utgång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Nahid Asplund 018 – 6112128.
Biträdande avdelningschef Kina Hermansson Rodenhake 018-6175176
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.
Facklig kontaktperson - Vårdförbundet nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.