Distriktssköterska/ sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-12-19
Arbetsplats Årsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH505/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Årsta vårdcentral söker äldrekoordinator!

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt sjuksköterska som vill vara med och starta upp och arbeta på vår äldremottagning. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Du kommer att vara med från början med att starta upp äldremottagningen på Årsta vårdcentral. Du kommer arbeta i ett interprofessionellt äldreteam med sjuksköterske-/distriktssköterskekollega, ansvarig läkare, fysioterapeut, kurator, apotekare och dietist. Ni kommer tillsammans att arbeta med de äldre inom vårt upptagningsområde. Teamet kommer också samarbeta med andra vårdgivare och kommunal primärvård för att samordna vården utifrån den äldre personens behov. Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska/distriktssköterska på äldremottagningen.

Din kompetens

Vi söker dig som är sjuksköterska alternativt distriktssköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Geriatrisk kompetens/erfarenhet är önskvärt, men inget krav. Du förväntas vilja bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som att du är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt.   

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och finns i ett expansivt område strax utanför Uppsala centrum. Vi har cirka 15 500 listade patienter och är ca 75 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta gruppchef och distriktsköterska Elisabet Fält, tel. 018-617 32 67. 

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha din ansökan senast 19 december.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa