Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2023-01-08
Arbetsplats Storvreta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH510/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare – var med och utveckla vårdcentralen i Storvreta!

Är du distriktsläkare och tycker om verksamhetsutveckling samt önskar få arbeta nytänkande och aktivt delta i förändringsarbete? Då ska du söka till Storvreta vårdcentral. Var med från början och ha chansen att vara med i en förändring där fokus på arbetsmiljö och patientflöden samt arbetsglädje blir en del av verksamhets vardag.

Vårdcentralernas uppdrag förnyas årligen, det medför att vi måste hitta arbetssätt och flöden som ger arbetsglädje med fokus på patientsäkerhet. Sedan förra året har Storvreta vårdcentral genomfört flertalet förändringar där yrkeskategorier stärkts upp och tillgänglighet och arbetsglädjen ökat. Nu söker vi en distriktsläkare som vill vara en del i vårt team.

Vår verksamhet

På vårdcentralen finns idag förutom fyra distriktsläkare även tre ST-läkare inom allmänmedicin och en legitimerad läkare. Hela vårdcentralen består av 32 medarbetare och vi har ca 8500 listade patienter.

Vi behöver utöka teamet här på Storvreta vårdcentral och just nu är det dig som distriktsläkare vi söker. våren kommer medföra nya processer, ta chansen och vara med och påverka redan från början!

Vi behöver dig som tycker om att handleda studenter, har finner en glädje i teamarbete och kan tänka sig arbete med äldre i fokus. Vi ser även att du finner glädje i verksamhetsutveckling.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning mellan 60-100% med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd läkare på Storvreta vårdcentral har vi förmånen att ta del av halva glesbygdstillägget, vilket är en extra ersättning utöver din ordinarie lön.
Vi erbjuder möjligheten att arbeta med bland annat; BVC, Astma/KOL, diabetes samt särskilt boende och handledning av läkarstudenter, kanske har du något annat som intresserar dig – kom med förslag!

Storvreta är en växande ort som ligger ca 15 minuter med bil och 8 minuter med tåg där vårdcentralen ligger med gångavstånd från stationen.  Finns även en cykelbana som sträcker sig från Uppsala till Storvreta.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Tveka inte utan hör av dig till mig så svarar jag gärna på dina frågor, Rebecka Larsköld – Verksamhetschef, 072-203 75 33 eller rebecka.larskold@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa