Psykolog på Håbo- Enköpings psykiatrimottagning

Sista ansökningsdag 2022-12-18
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1301/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Håbo- Enköpings psykiatrimottagning, beläget i Enköping, har en stor bredd i verksamheten. Vi erbjuder bland annat behandling till personer med affektiv sjukdom, svåra och långvariga ångesttillstånd, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykossjukdom och beroende. Vi arbetar med medicinsk behandling, utredningar, bedömningar, samtalsbehandlingar, rådgivning och konsultation samt vid behov anhörigstöd.

Vi arbetar väldigt mycket med organisation och vårdprocesser för att kunna erbjuda det bästa möjliga behandlingsutbudet för våra patienter.

Enköping har bra kommunikationsmöjligheter med både Uppsala, Stockholm och Västerås. Mottagningen är belägen i ljusa lokaler på gångavstånd från resecentrum.

Ditt uppdrag

Som psykolog svarar du för att förse verksamheten med psykologisk kompetens. Vi vill att du ska bidra med förståelse och kunskap om hur psykologiska faktorer i samverkan med miljön, påverkar våra patienters möjligheter att må bra och utvecklas.

Du kommer i huvudsak att:

  • arbeta med utredning av neuropsykiatriska frågeställningar, personlighetsbedömningar, psykoterapibedömningar och basutredningar enligt Carolinamodellen
  • utföra psykologiskt behandlingsarbete individuellt och i grupp
  • arbeta med handledning och konsultation samt ha en aktiv medverkan i teamets utvecklingsarbete
  • vara en del av ett multiprofessionellt team bestående av psykologer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, kuratorer, skötare och medicinska sekreterare

 

Dina kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog. Tidigare vårderfarenhet och erfarenhet av digitala vårdmöten är meriterande.

Din kompetens

Som person har du god samarbetsförmåga samt trivs med att jobba i team bestående av olika professioner och att ha varierande arbetsuppgifter. Du är också självständig och kan utifrån din profession fatta egna beslut. Du är målinriktad, effektiv och sätter patientens bästa i fokus. Du är också empatisk, professionell och har integritet. Du arbetar givetvis i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet. Du tycker även det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha trevligt på jobbet. Vi ser gärna att du som person även har ett engagemang och drivkraft i att arbeta med att utveckla vår organisation till framtidens behov. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst med tillsvidareanställning på heltid. Möjlighet till distansarbete när verksamheten tillåter. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Kristiina Lundgren 018-617 22 84
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.