Undersköterska

Sista ansökningsdag 2022-12-06
Arbetsplats Eriksbergs vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH399/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Undersköterska till Eriksbergs vårdcentral

Vi söker en ny kollega som vill ha en delad tjänst som undersköterska. Du arbetar mestadels på vårt labb ihop med vår biomedicinska analytiker, men stöttar även upp på vår mottagning på ca 20% där sedvanliga undersköterskeuppgifter ingår. På vårdcentralens mottagning arbetar två andra undersköterskor som du bildar team med. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 3:e januari eller enligt överenskommelse. 

Hos oss satsar vi på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vid sidan av din individuella utvecklingsplan kommer du även att ha regelbundna utbildningsdagar. Det gör att du kontinuerligt får utveckla din kompetens tillsammans med andra, och att du därmed ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

I arbetet hos oss ingår patientnära arbete genom kapillär- och venprovtagning på såväl barn som vuxna, analys av prover såsom Glukos, CRP, HbA1c, Hb, StrepA, mononukleos, F-Hb, U-testremsa, U-hCG samt i övrigt de arbetsuppgifter som förekommer på laboratoriet. Administrativa uppgifter som beställningar är också en del av uppdraget. Arbetet sker både på egen hand och i team. Vi använder journalsystemet Cosmic och laboratoriet använder Flexlab Kemi. 

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har god vana från labb. Tidigare arbete inom primärvården i regionen är meriterande. Du kommer att vara ett viktigt stöd för både kollegorna på laboratoriet men även för resten av vårdcentralen, vilket medför att du behöver vara kunnig och trygg i din yrkesroll.

Vi söker dig som är noggrann och har ett metodiskt arbetssätt, med förmåga att kunna överblicka arbetet och prioritera bland dina uppgifter. För att trivas i jobbet krävs att du tycker om att möta både barn, vuxna och äldre och ge god service. Du har lätt för att skapa kontakt med både patienter och kollegor. Vi ser god samarbetsförmåga och teamarbete som viktigt, samt en vilja att utveckla verksamheten som något positivt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet

Eriksbergs vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och ligger vid Västertorg i stadsdelen Eriksberg. Vi har ca 8 100 listade patienter och ungefär 35 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. 
Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta verksamhetschef Sandra Waara på tel 018-611 79 65 om du vill veta mer om oss och om arbetet.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 6:e december. Bifoga kopia på intyg som styrker din kunskap och erfarenhet tillsammans med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.