Underläkare innan legitimation till ortopediskarehabiliteringsavdelningen

Sista ansökningsdag 2022-12-06
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE127/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Stor omtanke i litet format

Vill du jobba på det lilla sjukhuset som kännetecknas av omtanke, samarbete och utveckling?
Då är Lasarettet i Enköping rätt för dig!

Vår verksamhet

Ortopediska rehabiliteringsavdelningen för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Ett gott bemötande av såväl kollegor som patienter är oerhört viktigt för oss från ett HBTQ- och normkritiskt perspektiv.

Ditt uppdrag

Normalt förekommande arbetsuppgifter för underläkare på slutenvårdsavdelning. Vi fokuserar på bra arbetssätt med utvecklande ronder, personcentrerad vård, daglig styrning etc.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har tagit läkarexamen.
- är intresserad av arbete på vårdavdelning i samarbete med överläkare och team.

Klinisk erfarenhet som vikarierande läkare anses meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning, 100% sysselsättningsgrad. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl 08.00-16.30, helgpass dagtid förekommer. Tillträde efter överenskommelse i början av 2023. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om våra tjänster eller vår verksamhet efter ansökan är insänt är du välkommen att kontakta:
Verksamhetsadministratör Cecilia Näslund 0171-418018
Överläkare Kristina Olsson, kristina.i.olsson@regionuppsala.se
Facklig representant UAL nås genom växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken. Bifoga CV, personligt brev och gärna examensbevis om du är klar med din utbildning. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.