Psykoterapeut

Sista ansökningsdag 2022-12-08
Arbetsplats Samtalsmottagningen för anhöriga
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH415/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Habiliteringens samtalsmottagning för anhöriga

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut, med grundprofession psykolog eller socionom. Du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga. Du har lätt för att skapa kontakt med både patienter och kollegor samt trivs med självständigt arbete. Vi hoppas att du vill vara med och göra vår verksamhet ännu bättre. Du kommer att få goda möjligheter till yrkesmässig utveckling och kontinuerlig fortbildning.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Vi kan komma att tillämpa provanställning 6 månader. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Tillträde 1/1-23 eller enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Vår verksamhet

Samtalsmottagningen erbjuder psykologiskt stöd och psykoterapi för anhöriga till personer med funktionsnedsättning som hör till habiliteringens målgrupper (personer med intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumtillstånd, rörelsenedsättning och förvärvad hjärnskada).

Samtalsmottagningen vänder sig till anhöriga i olika åldrar och erbjuder individual-, par- och familjesamtal.

Mottagningen består av totalt tre psykoterapeuter med varierande tjänstgöringsgrad. Lokalerna är belägna i en egen del av Kungsgärdets center.

Vill du veta mer?

Har du frågor så hör gärna av dig till verksamhetschef Magdalena Nyman, tel. 018-611 62 43.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Om du erbjuds en anställning hos oss kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi vill ha din ansökan senast den 8 december.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.