Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-12-20
Arbetsplats Tierps vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH524/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du vår nya distriktsläkare?

Välkommen till Tierps vårdcentral, en av landets största vårdcentraler med stor och bred verksamhet! Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Region Uppsala satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Läs om våra förmåner här.

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling, inklusive internutbildning en timme varje torsdag. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Vi har ett strukturerat arbetssätt och har en god stämning i våra team. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom stor möjlighet till handledning av studenter och AT/ST-läkare. Det finns möjlighet till uppdrag på BVC, SÄBO, MVC och Tierps Jourmottagning enligt dina önskemål.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Din samarbetsförmåga och vilja att bidra till utveckling av verksamheten kommer du att få nytta av hos oss.

Vår verksamhet

Tierps vårdcentral ligger mellan Uppsala och Gävle med goda pendlingsmöjligheter. Från Uppsala går både Upptåget och bussar en gång i halvtimmen under rusningstid. Vårdcentralen ligger på gångavstånd från stationen. Vi har ca 19 700  listade patienter, och vi är ca 120 medarbetare som arbetar i team med alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag, inklusive jourmottagningen. Våra patienter är både unga och äldre och bor i Tierp och omkringliggande glesbygd.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten i multiprofessionella team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer. 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta tf verksamhetschef Ann Marlene Lundin på telefon 0293-20356 alt. gruppchef Linda Lärkestål på telefon 0293-20337 om du vill veta mer om verksamheten eller arbetet.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 20 december. Bifoga kopia på din specialistlegitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.