Sjuksköterskor till neurogeriatriska avdelningen

Sista ansökningsdag 2022-12-16
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1436/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du rädd att det “sitter i väggarna”? Inga problem, geriatriken öppnar ny avdelning, vill du vara med från start? Är du sjuksköterska och intresserad av att vara med på en spännande resa med möjligheter och nyskapande?

Vår verksamhet

Alla arbetsroller som finns inom geriatriken har en sak gemensamt, det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta i verksamhetsområdet geriatrik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara.

Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Vi möter en större patientgrupp och nya utmaningar. De patienter vi möter har ett helt liv i sin ryggsäck, ofta flera olika sjukdomar och kanske en komplex hälsosituation.

Verksamhetsområde geriatrik ska nu starta en ny avdelning huvudsakligen med inriktning på strokevård. Vi planerar att öppna den nya avdelningen under våren 2023

Ditt uppdrag

Du kommer att vara med från start och forma avdelningen till en hälsosam arbetsplats, där vi inriktar oss på det som gör att medarbetarna mår och trivs på arbetet och på så sätt kunna ge patienterna en god och säker vård.
Du erhåller en Individuell anpassad introduktion inom geriatriken, som är förlagd under fyra-fem veckor med eventuell förlängning. Vi har ett tydligt introduktionsprogram med introduktionshäfte och du har tid avsatt för e-Learning utbildningar i systemet Ping Pong som tex brand, hot och våld, säkerhet m.m. Täta uppföljningar planeras in för dig som ny i ett intervall av 3 veckor, 6 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet av strokevård. Även du som ännu inte har hunnit skaffa dig lika mycket erfarenhet är välkommen att söka.

Din kompetens

Du ser förbättringar som en viktig del av arbetet och det är viktigt för dig att få dina idéer tillvaratagna. Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du ser människors resurser och lägger tonvikt på patienternas hälsoförståelse, delaktighet och medansvar. Du är driven, målmedveten, flexibel och gillar utmaningar. Du gillar att arbeta hands on i akuta och icke akuta skeende samtidigt som du ansvarar för omvårdnaden, identifierar omvårdnadsbehov, upprättar omvårdnadsplaner och arbetsleder omvårdnad. Du utvecklas av att arbeta i- och vara en viktig del i vårt multiprofessionella team. Du väljer att arbeta på stimulerande och glädjefyllda arbetsplatser med målsättning att ge den bästa vården för sina patienter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse med möjlighet till 2-skift, 3-skift eller enbart nattjänstgöring.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Carina Bolander, avdelningschef Stroke, geriatriken 018- 6175385
Carina Jangborg, verksamhetschef geriatriken 018 – 6171067
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.