Sjuksköterska till specialistförberedande år inom operation

Sista ansökningsdag 2023-02-19
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1442/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du nyutbildad sjuksköterska? Vi har en långsiktig plan för dig! 

Välkommen till ett spännande år i vår verksamhet där vi erbjuder dig en unik och omfattande inblick i operationsverksamhet samt utbildning inom omvårdnad i operationsmiljö med fokus på patient, team och färdighetsträning. Du anställs som allmänsjuksköterska inom vår verksamhet. Efter 4-12 månader hos oss söker du in till specialistsjuksköterskeutbildning inom operationssjukvård. Du erbjuds vid antagning till specialistutbildningen studielön från Akademiska sjukhuset.

Detta förberedande år leds av vår utbildningssjuksköterska inom AnOp-sektionen och anpassas efter dina individuella behov. Programmet är unikt i sitt slag i Sverige och riktar sig till grundutbildade sjuksköterskor som vill ha ökad inblick och förståelse för den komplexa och kunskapstäta verksamheten operation. Föreläsningar, workshops etc. under året, leds av specialistsjuksköterskor från Akademiska sjukhuset.

Anestesi- och operationsverksamheterna inom AnOpIVA

Inom sektionen Anestesi och Operation finns idag sex anestesi- och operationsavdelningar och du kommer ha möjlighet att rotera mellan nedanstående av dem under ditt specialistförberedande år

  • Kirurgiska anestesi- och operationsavdelningen
  • Ortopediska anestesi- och operationsavdelningen
  • Anestesi- och operationsavdelningen vid ingång 95–96
  • Anestesi- och operationsavdelningen vid Samariterhemmet

Välkommen att börja din karriär hos oss! Mer information om vårt verksamhetsområde finner du här: Jobba inom anestesi och operation | Akademiska.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är ny i din yrkesroll eller har upp till ett års erfarenhet som sjuksköterska med ett intresse för operationssjukvård. Vi välkomnar även dig som läser termin 6 på sjuksköterskeutbildningen och siktar mot en framtid som operationssjuksköterska att söka!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 
Separat avtal om specialistförberedande år tecknas mellan arbetstagare och arbetsgivare.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring upplägget kontakta utbildningssjuksköterska Maria M Eriksson 018-617 32 21
Avdelningschef Lotta Sjö 018-611 48 82
Bitr avdelningschef Mia Torstensson 018-611 22 92
Facklig företrädare Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.