Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-12-13
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1446/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Kirurgisk anestesi och operationsavdelning ing 100- En otroligt spännande arbetsplats med möjlighet att lära för livet! Vill du utvecklas och utmana dig själv med ny kunskap och få använda all din kompetens?

Kom och träffa oss och berätta vad du tycker är viktigt för dig och vi berättar hur vår verksamhet fungerar.

Vi arbetar med

Akut och elektiv kirurgi dygnets alla timmar. Vi arbetar med robotassisterad kirurgi, lever-pankreaskirurgi, esophagus-ventrikelkirurgi, transplantationer, colorektalkirurgi -HIPEC, kärlkirurgi, urologi och andra intressanta former av kirurgi. Du kommer att få en bredd och ett djup som gör dig till en oumbärlig operationssjuksköterska!

Vi söker dig som 

 

  • Förstår vikten av gott samarbete och tycker att kommunikation är ett viktigt verktyg
  • Vill utvecklas hela livet och vill stödja andra i dess utveckling
  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och omprioriteringar
  • Organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
  • Visar respekt för patienten och dess individuella behov
  • Vill arbeta med ett högspecialiserat uppdrag utöver det vanliga

 

Dina kvalifikationer

Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation samt specialistutbildning i operationssjukvård

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta som operationssjuksköterska, gärna av bland annat robotassisterad kirurgi, stor buk-kirurgi, akut kirurgi
  • Erfarenhet av Cosmic, Orbit och Office paketet
  • Intresse för medicinsk teknik

 

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 
En individanpassad inskolning med inplanerade introduktions och utbildningsdagar. Schemalagd kompetensutveckling och utrymme att driva verksamhetsutveckling och kompetensfördjupning. Få vara med och utveckla vården runt patienter genom olika ansvarsområden. Inplanerade föreläsningar samt vårdforskningsforum under terminerna.

Vi har en individuell schemaläggning med uppdrag att ha kompetens dygnet runt. Om du är intresserad av att lära dig andra områden inom operationssjukvård eller fördjupa dig inom exempelvis forskningsfrågor så planerar vi tillsammans med dig hur du ser på dina och verksamhetens förutsättningar och lägger plan därefter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jeannette Dahl 018-617 30 40, anne.jeanette.dahl@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.