Sektionsadministratör till kvinnosjukvården

Sista ansökningsdag 2022-12-12
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1447/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kvinnosjukvård är ett av Akademiska sjukhusets 25 verksamhetsområden. Kvinnosjukvårdens uppdrag är att ge obstetrisk (graviditet, förlossning och eftervård) och gynekologisk bassjukvård till länets alla kvinnor samt högspecialiserad vård till hela sjukvårdsregionen. Verksamhetsområdet har ca 470 medarbetare och består av två sektioner som innefattar vårdavdelningar, förlossningsavdelning och mottagningar. Vi bedriver forskning och utbildar blivande kollegor inom olika vårdyrken.

Ditt uppdrag

Administratörerna är en sammanhållande och viktig funktion för kliniken. Du ingår i en grupp där ni har olika ansvarsområden men utgör tillsammans ett team som hanterar klinikens övergripande administrativa uppgifter. Ditt ansvarsområde är administrativt stöd till sektion gynekologi. I arbetet innebär även att ha koll på de andra administratörernas ansvarsområden då samarbete krävs fortlöpande och ni täcker också för varandra vid frånvaro.
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Schemaläggning av läkare och administrativ personal
  • Administrativt stöd vid nyanställning och introduktion av nya läkare
  • Ta emot sjukanmälan, vidarebefordra till chef och hantera det administrativa i PA-systemet
  • Administrativt stöd till chefer inom sektionen
  • System-support till klinikens bemanningsassistenter
  • Dokumenthantering, protokoll och minnesanteckningar
  • Fakturahantering
  • Support inom kliniken för IT- videokonferensutrustning - datorer
  • Behörighetshantering
  • Felanmälan

 

Dina kvalifikationer

Du är strukturerad, flexibel och noggrann. Du är sektionens ansikte utåt och har ett genuint intresse för service. Arbetet innebär kontakt med många olika personer, professioner och samarbetspartners och du behöver vara en god kommunikatör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har erfarenhet av att arbeta med administration inklusive personaladministration. Du är van att arbeta med och att stötta andra i arbetet med digitala verktyg, t.ex. Office 365, och du har lätt att lära dig nya system. Erfarenhet av våra nuvarande system Heroma, MediNet, Agresso och DocPlus är en fördel men inte ett krav.

Du tycker att det är roligt att stödja och hjälpa övriga medarbetare. Som administratör har du ett helhetsgrepp och tycker om att vara inblandad i mycket och att lösa problem innan de ens uppstår.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande verksamhetschef Hanna Wærnér 018-611 37 05
Facklig representant nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.