Forskningssjuksköterska

Sista ansökningsdag 2022-12-13
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1450/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum består av tre sektioner: hälsoprofessioner, smärtcentrum och rehabiliteringsmedicin. Samtliga sektioner kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, som ny erbjuds du handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi är experter på rehabilitering och smärta men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Som en del i detta ligger ett stort fokus på forskning och framsteg, både inom och utanför sjukhuset. Som medarbetare är du en viktig del i detta, det är naturligt för dig att vilja utvecklas och driva verksamheten framåt.

Ditt uppdrag

Arbetet innebär att du tillsammans med forskare startar och driver studier på enheten. Du kommer att bidra till planering av studier, rekrytera forskningspatienter, utföra datainsamling (inklusive kliniska undersökningar, blodprovstagningar, provhantering och intervjuer) samt sammanställning och bidra med analys av resultat.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta inom klinisk forskning.

Din kompetens

Som person är du utvecklingsinriktad, initiativrik och ansvarstagande med förmåga att leverera data med hög noggrannhet. Arbetsuppgifterna kräver flexibilitet och en förmåga att självständigt organisera sitt dagliga arbete. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga, vara bra på att kommunicera och ha lätt för att arbeta med olika IT-system. Erfarenhet av arbete inom forskning, kunskaper i GCP samt standarddatorprogram (MS Officepaketet) är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ambitioner.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst. Tjänsten är 100%, dagtid, vardagar. Lön och tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ett omväxlande och flexibelt arbete i en öppen och trivsam arbetsgrupp med många intressanta forskningsprojekt. Vi erbjuder även kompetensutveckling i form av interna och externa kurser

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna så får du veta mer!
Avdelningschef Lotta Meuller Danielsson, 018-611 29 47, ann-charlotte.meuller.danielsson@akademiska,se
Forskningssjuksköterska, Rezvan Kiani Dehkordi 018-611 52 49, rezvan.kiani@akademiska.se 
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.