Legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2022-12-14
Arbetsplats Flogsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH506/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Flogsta vårdcentral

Nu har vi möjlighet att erbjuda dig en arbetsplats med ett omväxlande arbete både digitalt och fysiskt. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och utveckla morgondagens arbetssätt inom vår verksamhet, bland annat genom teamarbetet med olika yrkesgrupper. Vi erbjuder ett vikariat på heltid som legitimerad läkare i sex månader med tillträde så snart som möjligt och med möjlighet till förlängning.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och har förmåner som gör skillnad, läs om våra förmåner här.

Ditt uppdrag

I tjänsten som legitimerad läkare kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande och stimulerande uppgifter. Det ingår även viss jour/beredskap. Vid behov ingår regelbunden handledning. 

Din kompetens

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation, gärna med erfarenhet från arbete inom primärvård och med ett framtida intresse av att utvecklas inom allmänmedicin. Det är viktigt att du är en god kommunikatör på svenska, både i tal och skrift och att du lätt kan skapa kontakt med både patienter och kollegor. Du har god kännedom om det svenska sjukvårdssystemet och ser det goda bemötandet som ett av dina viktigaste verktyg i patientmötet.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga, uppskattar teamarbete och har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare på vårdcentralen. 

Vår verksamhet

Flogsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och ligger centralt i Uppsala i Samariterhemmet. Flogsta vårdcentral tillhör Kungsgärdets vårdcentral och kommer att flytta in i Kungsgärdets lokaler vid Kungsgärdets center framöver. Tillsammans har vi drygt 20 000 listade patienter och vi är 85 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. När den planerade sammanslagningen av Flogsta och Kungsgärdets vårdcentral är genomförd kommer vårdcentralen att ha ca 21 500 listade patienter. Det innebära att vårdcentralen blir en av de största i Uppsala samt att du som medarbetare kommer ingå i ett större kollegialt sammanhang med alla fördelar det innebär.

Våra patienter är allt från unga barnfamiljer och studenter till äldre medborgare. Det gör arbetet hos oss både omväxlande och stimulerande. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot "vi tar hand om hela dig" träffar vi patienterna via telefon, vid videobesök och vid akuta samt planerade besök.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Ida Salo, e-post ida.salo@regionuppsala.se eller tel. 072-1475917.

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på legitimation, och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan redan idag eftersom intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha din ansökan senast 14 december. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.