Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2022-12-20
Arbetsplats Örsundsbro vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH534/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare till Örsundsbro vårdcentral!

Vi är den lilla vårdcentralen med de stora möjligheterna och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi finns i fräscha moderna lokaler på landsbygden mittemellan Uppsala och Enköping med parkeringsplatser precis utanför vårdcentralen men även väldigt goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafiken. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården och nu kan du bli en i vårt team. Läkarteamet består av allmänspecialister samt en barnspecialist. Vid anställning av en till allmänspecialist finns även förutsättningarna till att ta emot ST-läkare. 

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning till dig som är distriktsläkare. Tjänstgöringsgraden är på 75-100% med tillträde enligt överenskommelse. Du erbjuds även ett ortstillägg utöver den ordinarie lönen.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta med ett omväxlande och stimulerande arbete i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Vi har ett strukturerat arbetssätt och arbetar med en god stämning i vårt team.

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med goda möjligheter till även andra stimulerande uppgifter som tex handledning av AT/ST-läkare, rond med mottagningarna med specialistutbildade sjuksköterskor och individuell samt gemensam utvecklingstid. Vi arbetar utifrån datumindelning för läkare och på så sätt har du stor möjlighet att få följa just dina patienter. Även möjlighet till åtagande av ansvar för äldreboende finns. 

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin och svensk legitimation. Alternativt söker vi dig som är legitimerad läkare med svensk legitimation och ett stort intresse för primärvård. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Din samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten kommer du att få nytta av hos oss.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vi är 20 medarbetare som tillsammans jobbar kring patientens bästa, vi värnar om en god stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. Vårdcentralen är en central viktig plats för befolkningen, vilket gör vårt jobb extra värdefullt. Möjlighet till personlig samt professionell utveckling är viktigt för oss gällande all personal. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Låter det här intressant? Hör av dig till verksamhetschef Elisabeth Lunderbye på tel  076-721 88 54 eller epost elisabeth.lunderbye@regionuppsala.se så får du mer information.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Intervjuer sker löpande. Vi vill ha din ansökan senast 20:e december.
 
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.