HR-administratör till Lasarettet i Enköping

Sista ansökningsdag 2022-12-14
Arbetsplats Hr avdelningen
Förvaltning Regionkontoret
Referensnummer RK141/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi söker nu en serviceinriktad och kvalitetsmedveten HR-administratör till HR-avdelningen på Lasarettet i Enköping. Som HR-administratör samarbetar du med dina HR-administratörskollegor på Akademiska sjukhuset och arbetar i ett nära samarbete med HR-partners och HR-chefer på både Akademiska sjukhuset och Lasarettet i Enköping. Tjänsten innehåller en hög grad av koordination så det är av stor vikt att du trivs med ett varierande och stundtals högt tempo. Vi värdesätter ett öppet klimat och ett gott samarbete i teamet, här blir du en del av ett engagerat och kreativt HR-team!

Ditt uppdrag

I tjänsten som HR-administratör arbetar du förutom med HR-administrativa uppgifter även med diverse kontorssysslor som främjar en god fysisk arbetsmiljö på HR-avdelningen. De HR-inriktade arbetsuppgifterna består främst av att hantera HR-avdelningens funktionsbrevlåda och administrativ hantering inför anställningar såsom anställningar- och sakkunnigprövningar. Utöver detta så ingår arbetsuppgifter såsom LAS- och ATL-hantering, utdrag ut belastningsregister samt andra administrativa arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en HR-avdelning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR-området. Har du en utbildning inom HR-området är det meriterande. Du är van att arbeta i olika IT-system såsom Excel, Word. Tidigare erfarenhet av att arbeta i Heroma är meriterande.  Du har lätt för att formulera dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Det är för tjänsten en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i en offentlig organisation. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Du tar initiativ och sätter i gång aktiviteter som ger resultat och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Som person har du intresse och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är lyhörd och löser problem på ett konstruktivt sätt. I utförandet av arbetsuppgifter är du noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.

Du är en person som trivs med frihet under ansvar; du är självgående men ser också din roll som en kugge i ett stort och komplext maskineri och därmed vikten av samarbete över gränserna. Du är trygg i din yrkesroll och som person, du vet att du kan hantera komplexa frågeställningar likväl som samarbete med många olika typer av människor. Eftersom en del av ditt arbete är att förmedla svåra frågor på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt sätt så är det viktigt att du uttrycker dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Din arbetsplats kommer huvudsakligen att vara på Lasarettet i Enköpings, men ca en dag i veckan tillbringas med kollegorna på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Rekryterande chef Karin Söderlund, 018-611 61 31
Hr-partner Frida Rehn, 018-617 51 78
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Vi ser gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Välkommen med din ansökan via länken nedan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Regionkontoret

Landstinget i Uppsala län är en politiskt styrd organisation där landstingsfullmäktige är högsta beslutande organ. Landstingets huvudverksamhet är hälso- och sjukvård. Landstinget i Uppsala län omfattar Akademiska sjukhuset, Primärvården, Folktandvården, Lasarettet i Enköping, Habilitering och hjälpmedel, Kollektivtrafikförvaltningen, Kultur i länet, Landstingsservice, Varuförsörjningen, Landstingets resurscentrum samt Landstingstingets ledningskontor. Totalt ca 11 500 medarbetare.