Specialistläkartjänst vid sektionen för klinisk neurofysiologi

Sista ansökningsdag 2023-01-31
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1466/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Enheten klinisk neurofysiologi tillhör verksamhetsområdet klinisk neurofysiologi, neurokirurgi, neurologi på Akademiska sjukhuset. På klinisk neurofysiologi utförs undersökningar och analyser av funktionen i nerver, muskler, ryggmärg och hjärna. Några av våra högspecialiserade områden inkluderar neuromuskulära utredningar, epilepsiutredningar samt intraoperativ monitorering.

Ditt uppdrag

Tjänsten som specialistläkare i klinisk neurofysiologi innebär att utföra och tolka neurofysiologiska undersökningar. Jourtjänstgöring ingår enligt särskilt schema. Som specialistläkare deltar man i klinikens metodutveckling samt bedriver egen forskning och utvecklingsarbete. Vidare ingår undervisning av ST-läkare samt på grundutbildningsnivå.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i klinisk neurofysiologi. Genomförd disputation är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som specialistläkare på heltid vid enheten för klinisk neurofysiologi. Tillträde sker efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Anna Rostedt Punga, sektionschef Klinisk Neurofysiologi, 018-611 34 33, anna.rostedt.punga@akademiska.se 
Mats Ryttlefors, verksamhetschef Klinisk Neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi, mats.ryttlefors@akademiska.se
Facklig representant Anton Tjust, 018-617 50 51, eller via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Viktig information gällande din ansökan:
Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev och ditt specialistbevis
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.
För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.
Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.