Sjuksköterska med inriktning Astma/KOL

Sista ansökningsdag 2022-12-18
Arbetsplats Enköpings husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH518/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är sjuksköterska med utbildning inom Astma/Kol!

Varmt välkommen att bli del i vårt team där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss kollegor på Enköpings husläkarcentrum. Hos oss erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Här på Enköpings husläkarcentrum arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö och nöjda patienter. Vår utgångspunkt är att tillsammans gör vi skillnad!  I anställningen hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter som sköterska på vårdcentral innebär ett varierat arbete. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak egen mottagning med utredning, utbildning och uppföljning av astma/KOL/allergi patienter. Vid intresse kan uppdraget eventuell komma att samordnas i en kombinationstjänst där du arbetar partiellt mot äldremottagningen. 

Du arbetar således i en bred och stimulerande roll i nära samarbete med övriga professioner. Tillsammans vill vi ta ett omtag på Enköpings husläkarcentrum där du får vara med att utveckla verksamheten och arbetet för invånarnas hälsa.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med utbildning inom samt erfarenhet av astma/KOL-området. Tidigare erfarenhet från äldremottagning eller linkande, samt primärvård ses som meriterande.

Det är viktigt för oss att du är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Beroende på din arbetslivserfarenhet får du introduktion  i verksamheten av en utsedd mentor som är en erfaren distriktssköterska samt vid behov även av vår handledande läkare. Det är viktigt för oss att du upplever dig trygg i din profession i mötet med patienterna.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala, och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Vi har cirka 11 500 listade patienter och 60 medarbetare som arbetar i team och våra patienter kommer från både tätort och omkringliggande landsbygd. Till verksamheten hör även en filial i Fjärdhundra.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Vika Sollfors på vika.sollfort@regionuppsala.se eller  Alexandra Källman på alexandra.kallman@regionuppsala.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 18:e december. I din ansökan bifogar du kopia på yrkeslegitimation och andra relevanta bilagor. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.