Fysioterapeut

Sista ansökningsdag 2022-12-15
Arbetsplats Årsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH522/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du vår nya kollega vid Årsta vårdcentral?

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som fysioterapeut hos oss. Du kommer att få ett arbete som är varierat, stimulerande och utvecklande. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifterna kommer att bestå av bedömning, behandling, uppföljning och träning av både ungdomar och vuxna med symtom, sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan, centrala och perifera nervsystem samt psykosomatik. 

På vårdcentralen jobbar vi tillsammans med övriga personalgrupper, och har teambedömningar och uppföljningar tillsammans kring patienter med komplexa behov.
Som fysioterapeut/sjukgymnast har du ett självständigt ansvar för bedömning och behandling på individ- respektive gruppnivå, där val av åtgärder ska baseras på tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer. Det kan även komma att ingå handledning av studenter i uppdraget. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med tidigare erfarenhet av primärvård. Erfarenhet som handledare ses som meriterande. Du måste ha förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen samt en positiv inställning till tvärprofessionellt arbete.

Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkesgrupper, men även att du har förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda grupper. 
Vidareutbildning inom rörelse/stödjeområdet, psykisk hälsa, folksjukdomar, neurologi ses som meriterande liksom intresse för kvinnors hälsa samt kompetens inom bäckenbottenundersökning och träning.

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att tänka nytt som kan omsättas i praktiken. Du har en pedagogisk förmåga och lätt att skapa kontakt med både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och finns i ett expansivt område strax utanför Uppsala centrum. Vi har cirka 15 000 listade patienter och är ca 75 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi arbetar i team vilket gör arbetet både utvecklande och inspirerande! 

Vi erbjuder

Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss i en stimulerande miljö. Vi har regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling, vilket gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. 
Beroende på din arbetslivserfarenhet får du introduktion i verksamheten av en utsedd mentor som är en erfaren kollega. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Annelie Gauffin telefon 072-199 80 28 eller via mail annelie.gauffin@regionuppsala.se 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens! Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande innan sista ansökningsdag som är 15  december 2022.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa