Undersköterskor till thoraxintensiven, TIVA - sommarvikariat 2023

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och - anestesi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1476/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På thoraxintensivvårdsavdelningen (TIVA) arbetar vi med högteknologisk intensivvård, vi tillhör verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi. Avdelningen har 6 vårdplatser och ca 90 medarbetare. TIVA är en specialistavdelning som utför avancerad behandling och omvårdnad efter planerad och akut thoraxkirurgi. Graden av intensivvård kan variera från behandling med ECMO eller mekaniska hjärtpumpar till sedvanlig intensivvård efter hjärt-lungkirurgi.  

Vi är en stor arbetsgrupp och har ett tätt samarbete där alla behövs och har fokus på patienten.  Vi lägger stor vikt på introduktionen vilket gör att du har stora möjligheter att utveckla dina kunskaper. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt arbete.

Ditt uppdrag

Som vikarierande undersköterska på thoraxintensiven får du ett spännande och meningsfullt arbete. Du arbetar i team och får en arbetsmiljö som innehåller dels högteknologisk intensivvårdvård samt omvårdnad av intensivvårdspatienter.

Dina kvalifikationer

Du är sjuksköterskestudent/läkarstudent gärna med sjukvårdserfarenhet alternativt utbildad undersköterska. Meriterande är erfarenhet av arbete på en intensivvårdsavdelning samt intresse och erfarenhet av medicintekniska apparater. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Din kompetens

Egenskaper vi söker hos dig är att klara stressade situationer, kunna växla tempo och ha god samarbetsförmåga. Vi värdesätter även egenskaper som god självkännedom och kommunikativ förmåga. Du ska, efter inskolning, självständigt kunna sköta den patientnära omvårdnaden av en nedsövd patient.

Vi erbjuder

Sommarvikariat vecka 23-34. Eftersom det är en längre inskolning behöver du jobba minst 8 av dessa veckor, Har du möjlighet att påbörja inskolningen redan under våren är du välkommen att göra det. I början av juni har vi en introdag som är obligatorisk.  

Om du inte har erfarenhet av intensivvård ser vi gärna att du hospiterar, en dag eller några timmar, för att bilda dig en uppfattning om den vård vi bedriver.

Tjänstgöringsgrad 100% tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan slutdatum.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Marie Hellbom Avdelningschef, 018-6114009 
TIVA koordinator 018-6112559  Facklig representant för Kommunal nås via växeln 018-6110000

Vill du jobba med oss?

Har vi övertygat dig? Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.