Underläkare

Sista ansökningsdag 2022-12-05
Arbetsplats Närvårdsavdelningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH540/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Närvårdsavdelningen!

Vi söker en underläkare som vill vara med och driva och utveckla verksamheten och som gillar att arbeta i vårdteam. Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad till ett år från anställningsdatumet. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning tills du eventuellt får AT-tjänstgöring. Vi är flexibla avseende startdatum för din anställning. Eventuell provanställning kan ske.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Sedvanligt avdelningsarbete med bland annat för- och eftermiddagsrond av patienter.

Din kompetens

Du som söker tjänsten ska ha läkarexamen. Personliga egenskaper som vi värdesätter är drivkraft och samarbetsförmåga. Eftersom vi kontinuerligt utvecklar vår avdelning söker vi dig som nytänkande och ser förändringsarbete som en naturlig del i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande: Kunskap att arbeta med Region Uppsalas datajournalsystem. Goda kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen i Uppsala tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt närvårdsteam eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka.

Att våra patienter ska få sina vårdbehov tillgodosedda även när de kommer hem från avdelningen är en mycket viktig del i vårt arbete. Därför samverkar vi med exempelvis familjeläkare i primärvård, hemsjukvård, Mobilt närvårdsteam och övriga i det nätverk som skapar värde för patienten. Här har vi mer tid för varje patient och arbetar enligt en struktur med personcentrerad vård.

Vill du veta mer?

Har du frågor så hör gärna av dig till verksamhetschef Monica Rogberg monica.rogberg@regionuppsala.se.

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 5 december

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa