Barnmorska till specialistmödravården och bedömningsmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-02-19
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1559/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara en del av vårt kompetenta barnmorsketeam på specialistmödravården och bedömningsmottagningen? Vi erbjuder ett omväxlande arbete, där du som barnmorska är en viktig del i en organisation med kvinnan i centrum.

Är vi rätt för dig?

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli Sveriges ledande universitetssjukhus. Vi är en högt specialiserad verksamhet som långsiktigt fokuserar på forskning och utveckling. Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter.

Obstetriken är en sektion inom verksamhetsområde kvinnosjukvård och sektionen innefattar förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt obstetriska specialistmottagningarna. Hos oss föder ca 4 300 kvinnor barn per år och vi bedriver en aktiv BB-vård både på sjukhuset och i hemmet. obstetriska specialistmottagningarna består av ultraljudsmottagning, bedömningsmottagning, specialistmödravård, Aurora mottagning, BB på väg, återbesöksmottagning samt amningsmottagning. Mottagningarna har tillsammans ca 25 000 besök per år.

Att vara barnmorska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. Vi arbetar för hög kulturell kompetens och ett normmedvetet förhållningssätt. Att ge patienten det bästa möjliga omhändertagandet ser vi som en självklarhet. Likaså respekten för människors olika tankar, kulturer, åsikter och värderingar.

Våra värdeord skickliga, ödmjuka, långsiktiga genomsyrar vårt arbete.

Vad erbjuder vi dig?

Som barnmorska på obstetriken kommer du att ha din huvudsakliga arbetsplats på specialistmödravården och bedömningsmottagningen. Tillsammans med barnmorske-kollegor, läkare och undersköterskor ansvarar ni för patienter som behöver specialistvård under graviditeten.  I arbetet på vår bedömningsmottagning tar du tillsammans med läkare och barnmorskekollegor emot de kvinnor som behöver en bedömning framför allt under graviditeten men även efter. Tex kvinnor med minskade fosterrörelser, högt blodtryck eller misstänkt vattenavgång.

Då vi bedriver en högspecialiserad obstetrik har vi patienter både från vår egen region och från andra regioner. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter. Hos oss får du kontinuerlig fortbildning och blir en del i tvärprofessionellt samarbete och utveckling.

Är du rätt för oss?

Du är legitimerad barnmorska med några års yrkeserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från arbete på Barnmorskemottagning, antenatal vård, BB vård och förlossningsvård. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig barnmorska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.  Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Som person är du också strukturerad, noggrann, flexibel, och prestigelös.

Dina kvalifikationer

Legitimerad barnmorska.

Vi erbjuder

 

  • Anställningsform: Tillsvidare 80-100%
  • Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse 
  • Sista ansökningsdatum: 2023-01-22
  • 6 mån provanställning kan bli aktuellt[br] Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Katarina Volgsten 072-1414984
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.