Vikarierande underläkare till VO Kirurgi

Sista ansökningsdag 2023-01-28
Arbetsplats Verksamsamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1586/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi har ca 400 anställda fördelade på mottagningar, vårdavdelningar och medicinska sektioner. En stor del av vården består av riks- och regionpatienter som remitterats för högspecialiserad utredning och behandling. Vi är en forskningsintensiv klinik i nära samarbete med Uppsala universitet. 

KIRURGEN
Verksamheten omfattar utredning och behandling av kirurgiska sjukdomar. Verksamheten är uppdelad i sju sektioner med olika inriktning. Det bedrivs högspecialiserad vård och handläggning av ett stort antal patienter från regionen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har intresse inom kirurgi. Erfarenhet med klinik och forskning inom kirurgisk verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tjänsten är en visstidsanställning med start 3 april eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Peter Cashin, ST-studierektor, nås via växeln 018-611 00 00
Facklig kontaktperson
Janniz Jönsson, UAL, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.