Skötare

Sista ansökningsdag 2023-01-31
Arbetsplats Psykosmottagning B
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1631/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Psykosmottagning B bedriver verksamhet för personer över 18 år. Mottagningen har som uppdrag att utreda och behandla personer som för första gången insjuknar med psykotiska symtom, samt bedriva god och säker vård för patienter med psykossjukdom som har behov av insatser över längre tid. Mottagningen är indelad i två multiprofessionella team som består av läkare, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, specialistsjuksköterskor, skötare samt sekreterare.

Ditt uppdrag

Arbetet som skötare hos oss är varierande och ställer krav på erfarenhet av psykiatrisk vård i allmänhet och gärna av psykosvård. Den kliniska bilden hos patienterna kan ofta vara komplex där psykotiska symtom kan föreligga parallellt med till exempel ångestsymtom, nedstämdhet, missbruk och neuropsykiatriska tillstånd som ADHD och AST.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller motsvarande med flerårig erfarenhet från arbete inom psykiatrisk eller liknande verksamhet och helst med gedigen erfarenhet av vård av patienter med psykossjukdom. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Meriterande är utbildning i funktionella analys, samtalsmetodik, MI, inom beroende, flerspråkighet samt erfarenhet och kompetens inom hälsofrämjande arbete. B-körkort är ett krav.

Din kompetens

Vi söker dig som är självständig, empatisk, professionell, och har integritet. Att du är självgående, tar initiativ och driver vården framåt i enskilda patientärenden är en förutsättning då du som samordnare/case manager ansvarar för din egen patientlista. Du tycker även det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha trevligt på jobbet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregister. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Karl Ylikiiskilä, Avdelningschef
karl.ylikiiskila@akademiska.se
018-6118895 / 070-6926996

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.