Undersköterska med uppdrag som bitr. bemanningsassistent

Sista ansökningsdag 2023-01-29
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1651/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Obstetriska specialistmottagningarna består av sju mottagningar inom sektionen obstetrik; amningsmottagning, auroramottagning, BB på vägs hemsjukvård, BB på väg återbesök, fostermedicinska mottagningen, obstetriska bedömningsmottagningen och specialistmödravårdsmottagningen. Inom verksamheten finns också obstetrikens induktionsmottagning.

Som undersköterska på mottagningarna fungerar du som spindel i nätet för både personal och patienter på mottagningarna. Du samarbetar med undersköterskor, barnmorskor, läkare, sekreterare, chefer och andra yrkesgrupper. Du har ett mycket nära samarbete med vår bemanningsassistent/mottagningskoordinator.

Ditt uppdrag

Som undersköterska med uppdrag som bitr. bemanningsassistent inom obstetriska specialistmottagningarna får du ett varierat och ansvarfullt arbete. Din grundanställning är som undersköterska och det är också som sådan du har dina huvudsakliga arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete är du huvudsakligen en av två undersköterskor på våra mottagningar.

Dina arbetsuppgifter kommer vara fördelade mellan vårdarbete såsom att assistera vid läkarmottagningar, invasiva provtagningar och vid barnmorskemottagningar, lokalansvar såsom förråd, städ och iordningsställande av mottagningslokaler.

Rollen som bitr. bemanningsassistent/ mottagningskoordinator går du in i när vår ordinarie bemanningsassistent har semester och andra ledigheter. Arbetsuppgifterna består av:

  • Ta emot sjukanmälan, täcka sjukluckor, registrera avvikelser och konteringar i schemat.
  • Finnas tillgänglig för frågor från personalen angående ledigheter och schemaläggning.
  • Ha kontakt med ny personal för inplanering av praktiska detaljer och scheman under inskolning och semesterperiod.
  • Introducera och säkerställa att medarbetarna självständigt hanterar personalhanteringssystem och arbetar i dessa.
  • Jobba i personaladministrativa system som Heroma och Kom & Gå.

 

Dina kvalifikationer och din kompetens

Som undersköterska med uppdrag som bitr. bemanningsassistent/mottagningskoordinator är det viktigt att du kan jobba självständigt och har intresse för bemanning och schemaläggning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom bemannings-, schemaläggnings- och personaladministrativa system samt att du tidigare har arbetat i Heroma. Du är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet av arbete på sjukhus och gärna erfarenhet från mottagningsarbete. Du tycker om att arbeta med människor och du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du har ett vänligt och professionellt bemötande mot patienter, dess anhöriga och dina kollegor.

För att trivas hos oss behöver du vara organiserad, stresstålig och lösningsfokuserad. Du sätter alltid verksamheten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete Du ska kunna hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt och inte vara rädd för att fatta beslut. Intresse för IT-system och förmåga att snabbt lära dig olika system är en förutsättning för att klara arbetet. Arbetet innehåller ett nära patientarbete och mycket kontakt med barnmorskor och läkare, medarbetare och chefer så du måste tycka om att ge service och hjälpa till i alla delar av ditt arbete. Du har gott ordningssinne och förmåga att kunna strukturera och planera arbetet. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning som undersköterska på heltid med uppdrag inom bemanning. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag, 100%.

Du får en individuellt anpassad introduktion och fortlöpande utbildning.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Katarina Volgsten, avdelningschef, 072-141 49 84
Janna Granbo-Åhrberg usk/bemanningsassistent/mottagningskoordinator, 018-611 56 89
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018- 611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.