Sommarjobb för tandhygieniststudenter

Sista ansökningsdag 2023-02-26
Arbetsplats Folktandvården i Uppsala län
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV02/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Studerar du till tandhygienist och vill vara med och utveckla framtidens tandvård? Är du intresserad av att sommarjobba hos en trygg och erfaren organisation som värdesätter en bra introduktion? Då är du varmt välkommen att söka sommarjobb hos oss på Folktandvården i Uppsala län.

Vi erbjuder dig som är tandhygieniststudent att sommarjobba hos oss under fyra veckor. Du får vara med vid olika behandlingar och får chansen att se hur jobbet och samarbetet på kliniken fungerar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på olika klinikers behov men också på din kunskap och erfarenhet.

Om du har önskemål om tidsperiod och placering vill vi att det framgår i din ansökan.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du sommarjobba hos oss?
Du är välkommen att söka sommarjobb hos oss senast den 26 februari. Vi kommer att kontakta dig under mars månad med besked om du blivit antagen eller inte.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta
HR-koordinator Frida Wänman, mail frida.wanman@regionuppsala.se

Välkommen att söka via länken nedan senast den 26 februari.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län