Sjuksköterska till inskrivningsmottagning

Sista ansökningsdag 2023-02-01
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS40/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Inom verksamhetsområdet plastik- och käkkirurgi är vi specialiserade på rekonstruktiv kirurgi. Det innebär att vi med olika kirurgiska tekniker hjälper patienter med svåra missbildningar och återskapar patienters funktionalitet och utseende efter större kirurgiska ingrepp på grund av tumörsjukdomar eller efter svåra kroppsskador. Vi har stor variation av ingrepp, från stora tumöroperationer och rekonstruktioner, ansiktstrauma, brännskador, till enklare operationer i lokalanestesi. Våra patienter är i alla åldrar, både barn och vuxna.

Ditt uppdrag

Som inskrivningssjuksköterska ansvarar du för inskrivningen av patienter inför kommande operation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inskrivningssamtal, journalföring, kontroll av vitala parametrar, provtagning, EKG, utprovning av kompressionskläder med mera. Du har ett nära och välfungerande samarbete med kirurgerna, kontaktsjuksköterskorna, narkosläkare, fysioterapeut samt andra kliniker inom sjukhuset. Inskrivning sker eftermiddagar måndag till torsdag och patientflödet är väldigt varierande. Utöver inskrivning kommer du att bemanna vår telefonrådgivning.

Dina kvalifikationer och din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom plastikkirurgi. Du behöver vara flexibel, noggrann och ha lätt för att skapa goda relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då vi söker en medarbetare som är motiverad och ansvarstagande. Du måste kunna arbeta självständigt men även ha lätt för att samarbeta med kollegor såväl inom kliniken som med övriga kontaktytor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100% med bekväm arbetstid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta:
Avdelningschef Heléne Nordvall 018-611 26 64
Biträdande avdelningschef Elin Kallin, 018-611 94 61 
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.