Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag 2023-02-05
Arbetsplats 1177
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH14/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en sjuksköterska för tjänstgöring natt - välkommen till oss på 1177!

För att fortsätta att möta invånaren och första linjens vård samt den digitala utvecklingen vi står inför, vill vi rekrytera fler engagerade, nyfikna telefonrådgivningssjuksköterskor. Vi är i behov av en sjuksköterska för tjänstgöring natt. Tjänstgöringsgrad på heltid alternativt deltid vid behov/önskan, provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vår verksamhet ligger i centrala Uppsala, nära shopping och pendlingsmöjligheter. Vi har även ett kontor i Östhammar, en småstadsidyll med närhet till havet.

Ditt uppdrag

Många hör av sig till oss när dom behöver rådgivning, för att få kunskap och guidning i deras tillstånd. Till vår hjälp har vi ett medicinskt beslutsstöd som är ett evidensbaserat, tydligt och nationellt utformat stöd, så att vi tänker brett i våra bedömningar. Vi använder oss även av en samtalsprocess, som gör att samtalen blir strukturerade samt en katalog där vi får hjälp att hitta telefonnummer och telefontider till olika vårdenheter. Skulle du under ett samtal inte själv kunna svaret finns det alltid någon i vårt glada och färgstarka team som kan hjälpa till, hos oss är ingen fråga för liten.

För oss är det viktigt att alla medarbetare ska känna sig trygga i sin yrkesroll! Vi erbjuder dig därför kompetensutveckling i form av arbetsplatsträffar (APT) en hel dag per månad och grupphandledning såväl som individuell handledning för egen utveckling. Du får dessutom en erkänd bra och individanpassad introduktion där föreläsning, varvas med medlyssning och övning.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning. Du har tidigare erfarenhet inom yrket som sjuksköterska, gärna inom Primärvård. Du har god datorvana och är intresserad av teknik och digitalisering. Du talar svenska och engelska och meriterande är om du även talar ytterligare språk. Du har dessutom förståelse för människors olika förutsättningar och kan anpassa ditt bemötande efter mottagaren. Du är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet,

Vår verksamhet

1177 är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla landsting/regioner i Sverige. Vi ansvarar för sjukvårdsrådgivning i hela Region Uppsala under dygnets alla timmar. Vi samverkar även med andra Regioner under vissa tider på dygnet. Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och roligt. Vi ser teamet som det viktiga, vi månar om varandra och hos oss jobbar chefer och sjuksköterskor tillsammans för att skapa goda förutsättningar för en trygg arbetsmiljö och säker vård.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vi hoppas det här låter intressant - och vill du veta mer kan du vända dig till gruppchef Åsa Nilsson på 018- 6171097, gruppchef Christina Paulsen på 070-611 05 92 eller verksamhetschef Fredrik Tjäder på 072-244 09 74.

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och övriga intyg som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.